Usuń swoje konto Aiglot
Usuwanie w aplikacji
- Otwórz Aiglot i kliknij Profil w dolnym menu.
- Kliknij Ustawienia.
- Otwórz Konto i prywatność.
- Kliknij Usuń moje konto, a następnie Tak, usuń moje konto.
Wylogujesz się natychmiast na wszystkich urządzeniach.
Usuwanie z tej strony
Zarejestrowałeś się za pomocą emaila i hasła? Wpisz je tutaj, a my zaplanujemy usunięcie natychmiast, dokładnie jak aplikacja. Logowanie przez Google i Apple nie ma hasła Aiglot: użyj aplikacji lub wyślij prośbę mailową poniżej.
Twoje konto jest zaplanowane do usunięcia
Wylogujesz się na wszystkich urządzeniach. Usunięcie stanie się trwałe za 7 dni; aby je anulować, wystarczy zalogować się do aplikacji przed upływem tego okresu.
Poproś o usunięcie mailowo
Jeśli nie masz już aplikacji, wyślij maila na adres [email protected] z tematem „Usuń moje konto Aiglot" z adresu email, na który się zarejestrowałeś (lub emaila swojego logowania Google lub Apple). Możemy poprosić o potwierdzenie prośby przed usunięciem. Działamy na prośby w ciągu 30 dni.
Konta gościa nie są połączone z adresem email. Aby usunąć dane konta gościa, usuń je z aplikacji lub skontaktuj się z nami, podając szczegóły, które je identyfikują; odinstalowanie aplikacji usuwa dane przechowywane na Twoim urządzeniu.
Co się stanie
- Okres prolongaty. Twoje konto jest zaplanowane do usunięcia i wylogujesz się. Przez 7 dni możesz anulować, po prostu logując się ponownie.
- Po 7 dniach usunięcie staje się trwałe i nie można go cofnąć. Twoje imię, nazwa użytkownika, adres email, hasło, wyświetlana nazwa, zdjęcie profilowe, sesje logowania i inne identyfikatory są usuwane, a konto nie może być już dostępne ani powiązane z Tobą. Wszelkie postępy w nauce, czaty z nauczycielem i prywatne piosenki pozostawione na koncie nie są już z Tobą powiązane.
- Opublikowane piosenki. Piosenki, które opublikowałeś w udostępnianym katalogu, pozostają tam dostępne bez Twojej nazwy. Aby usunąć opublikowaną piosenkę, wyślij nam maila.
- Zachowane dokumenty. Rejestry zakupów i transakcji od Apple i Google są przechowywane, jak wymagają tego przepisy podatkowe, księgowe i prawne. Możemy również przechowywać rejestry potrzebne do zapobiegania oszustwom lub nadużyciom, lub do zgodności z prawem.
Subskrypcje są niezależne
Usunięcie konta nie anuluje subskrypcji App Store lub Google Play. Anuluj ją najpierw w ustawieniach konta App Store lub w Google Play w dziale Płatności i subskrypcje, albo możliwe, że będziesz dalej obciążany.